söndag 28 september 2008

Vaccinationer för Internationella Räddningshundekipage

De räddningshundekipage som ingår i SRVs internationella styrka ska vara vaccinerade enligt SRVs föreskrifter.


Grundvaccinationer
(Föraren betalar)
Tilläggsvaccinationer
(SRV betalar)
Hund

Valsjukevaccination (SKK krav)

Rabiesvacc. + kontroll av titer
Leptospirosvacc
Förare


Difteri + tetanus
Polio
Påssjuka/mässling/röda hund
Hepatit A + BLäs mer på SBKs hemsida

1 kommentar:

Catta sa...

Hejsan, kanon sida måste ja säga ill att börja med.
Jag har länge velat utbilda mig o min hind till ett räddnings ekipage.. men åldern o att ha egen hund har stoppat mig. Nu har ja flyttat hemifrån och har köpt mig en hund. Så nu vill ja få min dröm uppfylld. Har du några bra förslag? Har haft hund med mamma o pappa sen ja va liten. (tollare) Har kikat runt efter bara valpkurser nu men de verkar dött på den fronten i Piteå :(
Tack på förhand ! Catta