onsdag 17 september 2008

Radioprat!

Temat för Karlavagnen i P4 var igår hundliv och jag blev igår intevjuad live av Åsa Larsson. Vilken upplevelse! Vilken trevlig tjej! Själv känner man sig förvirrad och det känns som att man hela tiden säger fel saker, stakar och upprepar sig... Då jag lägger på telefonluren inser jag att vi pratat 11 minuter om räddningshundar. Tiden går fort då man har trevligt!


Naturligtvis blev det säkert fler saker som jag stakade mig rejält på med det var två saker som jag tycker mig minnas kanske skulle vara klarare;
- Mitt stoltaste ögonblick med hundarna: På SM 2006 i Roserberg upplevde jag ett underbart samspel med Emil under ruinsöket på finaldagen. Det var en härligt och stolt känsla! Vi blev fyra!
- Räddningshundar ska hitta levande personer och vi tränar inte på att hitta döda. I en jordbävning är prioriteten att hitta de som är räddningsbara. Däremot sägs det att våra hundar reagerar på doften av döda människor, blir låga och ändå visar att det finns något där.

1 kommentar:

Ulrika sa...

Hejsan Magnus.
Du var kanon under intervjun i radion. Jag satt framför datorn och lämgtade efter räddningen. Ha det bra /Ulrika o hundarna