lördag 9 januari 2010

Hångla mer! En bok om att ge sig hän…

Den senaste perioden har jag ägnat en hel del tid åt att fundera över vart jag är på väg, dels i livet och dels vad gäller räddningshundengagemanget.

Bennyhuvud
Hånglat tillräckligt med din hund på sistone?

Jag råkade snubbla över en bok med en intresseväckande titel: Hångla mer! Vid första ögonkastet undrar man naturligtvis om det är en sexualupplysningsbok med nya slutsatserna från Kinsey-rapporterna, men sedan inser jag sanningen. Det handlar om att fokusera på vad som händer idag och runt omkring dig. Att ge dig hän i kontakten med vänner, hundar och att fokusera på det som är viktigt för dig.

Ett tankeväckande avsnitt i boken handlar om varför vi engagerar oss i föreningar och i ideella projekt. Är det för att vi verkligen vill eller är det för att en excentrisk individ håller dig och ett tjugotal andra med dåligt samvete. “Inte kan vi lägga ned föreningen! Kan du inte sitta kvar ett år till?” Någon som känner igen sig?

Att följa den inre rösten och tacka nej är viktigt för att skapa tid till dina viktiga projekt är viktigt. Det handlar om att leva ditt liv som du vill leva det. Att skapa utrymme för att kunna ge sig hän åt det som ger livsglädje! Att hångla med livet! Att hångla mer!

Mycket läsvärd bok!

Hångla mer!

Att hångla mer! En bok om att ge sig hän
av Klas Hallberg
152 kr på bokus

Läs mer om boken

Inga kommentarer: